Τον τελευταίο καιρό γίνεται μεγάλη συζήτηση για τον ρόλο του μεσίτη στην αγορά, για τον ρόλο του στην αγοραπωλησία ενός ακινήτου αλλά και για τα προσόντα που θα πρέπει να έχει έτσι ώστε να προσφέρει υπεραξία στην διαδικασία πώλησης ή μίσθωσης αυτού.

Δυο Ελληνικές εταιρείες που μοιράζονται την ίδια κουλτούρα, αισθητική, και τάση προς την συνεχή καινοτομία, ανακοινώνουν την συνεργασία τους. Ο στόχος; Nα βοηθήσουν όλους τους επαγγελματίες Μεσίτες να αποκτήσουν νέους εν δυνάμει πελάτες, μεγιστοποιώντας την αξία του Brand τους.

Τα video σαν εργαλεία marketing έχουν γίνει πλέον απαραίτητα σε όλα τα είδη των επιχειρήσεων. Παρ' όλα αυτά πολλά μεσιτικά γραφεία, συνεχίζουν να δαπανούν πολλά χρήματα σε μεθόδους προβολής χωρίς να χρησιμοποιούν τα video στο δικό τους marketing. Αυτό σας δίνει μια μεγάλη ευκαιρία να βγείτε μπροστά. Ας δούμε μαζί μερικές ιδέες για Real Estate video marketing.

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδες σας περνάνε περισσότερο χρόνο κοιτώντας τις φωτογραφίες των ακινήτων παρά διαβάζοντας τα χαρακτηριστικά τους. Οι επαγγελματίες φωτογράφοι και συνεργάτες μας, ετοιμάσανε για εσάς δώδεκα συμβουλές για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις φωτογραφίσεις σας.

Τα δεδομένα μιλάνε! Απλώς δεν μπορείτε να παραμελήσετε το Instagram όταν ένα τέτοιο κοινό με τόσο μεγάλη αφοσίωση είναι στη διάθεσή σας. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε μερικούς τρόπους χρήσης της πλατφόρμας για να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα σας.

Τα social media είναι ένας φανταστικός τρόπος για να επικοινωνείς με παλιούς και νέους πελάτες, όπως επίσης και να προβάλεις το brand σου. Παρακάτω συγκεντρώσαμε 50 ιδέες για posts για να σε βοηθήσουμε να κατακτήσεις την κορυφή!

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι απόλυτη αναγκαιότητα στο μάρκετινγκ ακινήτων. Μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε περισσότερους ανθρώπους να μιλούν για την επιχείρησή σας στα Social Media.

TOP