Συνεργασία Real Status με την πλατφόρμα Appocalypsis

Το Νο #1 πρόγραμμα για την διαχείριση μεσιτικών γραφείων στην Ελλάδα Real Status συνδέεται πλέον άμεσα με την πλατφόρμα Appocalypsis προκειμένου να βοηθήσει όλους τους επαγγελματίες Μεσίτες να αποκτήσουν νέους εν δυνάμει πελάτες, μεγιστοποιώντας την αξία του Brand τους. Δυο Ελληνικές εταιρείες που μοιράζονται την ίδια κουλτούρα, αισθητική, και τάση προς την συνεχή καινοτομία, ανακοινώνουν την συνεργασία τους.

Το Appocalypsis εξειδικεύεται στις βέλτιστες τεχνολογικές πρακτικές marketing βοηθώντας την αποτελεσματική & άμεση επικοινωνία με υπάρχοντες πελάτες καθώς και στην προσέλκυση νέων (Lead Generation).

Χρησιμοποιεί για αυτό τον σκοπό εκατοντάδες, πλήρως παραμετροποιήσιμα widgets με λειτουργικότητες όπως (ενδεικτικά):

Lead Generation
Video
Social Media
Feedback & Questionnaires
Gamification

Στόχος?

Η μεγιστοποίηση της επισκεψιμότητας & εν τέλει της αποτελεσματικότητας σε επίπεδο πωλήσεων, των ιστοσελίδων & social media των μεσιτικών γραφείων. Όλη η πληροφορία από τη δραστηριότητα των Appocalypsis widgets θα είναι προσβάσιμη στον μεσίτη μέσα από το Real Status και το ίδιο το CRM θα αξιοποιεί αυτή την πληροφορία καταχωρώντας τα δεδομένα στις αντίστοιχες δομές του (Ζητήσεις, αναζήτηση νέων πελατών, Προσφορές κλπ).

The Real Estate Apocalypse!

Συντάκτης
Ηλίας Χείτας

Ηλίας Χείτας
Ο Ηλίας Χείτας είναι ο ιδρυτής και ο CEO της iarts ΙΚΕ η οποία ιδρύθηκε το 2008 και σήμερα κατέχει ηγετική θέση στον χώρο των Real Estate Software. Είναι πιστοποιημένη με ISO 27001 (Ασφάλεια στη πληροφορία) και ειδικεύεται επάνω στο τομέα της ανάπτυξης web και mobile εφαρμογών. Έχει αναπτύξει το μεσιτικό πρόγραμμα Real Status, το όποιο εμπιστεύονται περισσότερα από 300 γραφεία στην Ελλάδα και στην Κύπρο και είναι επίσημος συνεργάτης του Συλλόγου Μεσιτών Αττικής έχοντας κατασκευάσει το Real Estate Portal e-akinita.gr
TOP