Απογειώστε την ιστοσελίδα σας ενσωματώνοντας τα premium add-ons μας

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ

AΗ Home Values

Δώστε τη δυνατότητα στους επισκέπτες σας να συμπληρώσουν μια φόρμα με τα στοιχεία του ακινήτου τους μέσα από ένα πολύ όμορφό και επαγγελματικό περιβάλλον για να μάθουν την αξία του ακινήτου τους και εσείς λάβετε με αυτό το τρόπο Leads αναθέσεων. Το AΗ Home Values περιλαμβάνει Call to actions, Social Logins και αυτόματη εισαγωγή των δεδομένων στο μεσιτικό σας πρόγραμμα.

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕ

AH Profile Mobile Site

Κάθε συνεργάτης του γραφείου σας θα μπορεί να έχει επάνω στην κάρτα του ένα QR code που όταν το σκανάρει κάποιος θα του ανοίγει στο κινητό του ένα όμορφο προφίλ με πληροφορίες για τον ίδιο, το γραφείο και φυσικά τα ακίνητά του. Επίσης θα λειτουργεί και σαν ταυτότητα επίσημου μεσίτη αφού στην πρώτη σελίδα αναφέρονται το Γ.Ε.ΜΗ. και ο Αριθμός Μητρώου του Συλλόγου που ανήκει. Ένα πραγματικό εργαλείο στα χέρια των επαγγελματιών.

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
MAKE A POWERFUL IMPRESSION

AH Power Logo

Το λογότυπό αντικατοπτρίζει τη κουλτούρα, τις αξίες και γενικά τη ταυτότητα μιας επιχείρησης. Μια τέλεια ιστοσελίδα δεν μπορεί να μη συνοδεύεται από το αντίστοιχο logo. Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί το δικό σας!

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΖΗΤΗΣΗΣ

AH Property Alert

Μετά από κάθε απλή αναζήτηση που θα κάνει ένας επισκέπτης της ιστοσελίδας σας, την ώρα που βλέπει τα αποτελέσματα θα εμφανίζεται ένα widget το οποίο θα του λέει: Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνεται; Κάντε κλικ εδώ για να ενημερώνεστε για ακίνητα που σας ενδιαφέρουν. Αφού βάλει τα στοιχεία του θα δημιουργείται μέσα στο μεσιτικό σας πρόγραμμα αυτόματα μια ζήτηση βασισμένη στα κριτήρια της αναζήτησης που είχε κάνει. Επίσης θα καταγράφονται όλες οι αναζητήσεις που γίνονται στην ιστοσελίδα σας έτσι ώστε να ξέρετε ποιες είναι οι τάσεις τις αγοράς.

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
ΜΕΤΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

AH Facebook Messenger Chat

Δώστε τη δυνατότητα στους επισκέπτες τις ιστοσελίδας σας να αρχίσουν μια συζήτηση με εσάς και τους συνεργάτες σας χρησιμοποιώντας τη δύναμη του Facebook messenger. Όλη η διαχείριση των μηνυμάτων θα γίνεται από εσάς και το Facebook page του μεσιτικού σας γραφείου.

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

GET A QUOTE

We'll do everything we can to make our next best project!

TOP